Over mij

Wanneer iedereen vanuit het hart zichzelf is, gaat er iets kloppen in deze wereld

Uit het hoofd in het lichaam
Van de dans heb ik alles geleerd en al dansend heb ik mijn weg naar liefde, gezondheid en geluk gevonden. Ik was vijftien jaar en zat met een hoofd propvol informatie midden in een proefwerkweek. Gelukkig had ik op woensdagavond een uur danstraining. Tijdens dat specifieke uur ontdekte ik dat dansen en denken niet samengaan. Mijn hoofd was vrij, ik ging op in het moment en genoot van mijn dansend lichaam. Deze heelheid gun ik mezelf en iedereen, iedere dag.

Helende dans en bewustzijn
De dans naar heelheid is een combinatie van de Alexandermethode, grondingstechnieken, energiewerk, mindful ademen en dans uit diverse culturen. Doel is het ontwikkelen van een vloeiende bewegingsdynamiek, het ervaren van gemak en vrijheid bij het bewegen en het verwerven van inzicht in je eigen houding. De nadruk ligt op ontspanning terwijl er intensief gewerkt wordt aan lichaamsversteviging, uithoudingsvermogen en souplesse. Ervaar hoe dans je energie versterkt en innerlijk in balans brengt.

Muziek uit alle windstreken
Ik ben gegrepen door de mythen, muziek en dans van de wereld. Zij raken in mij een diep gevoel van innerlijk weten en verrukking, van levendig zijn en in verbinding staan met mezelf, de anderen, de samenleving en de natuur. Door de inspiratie van muziek en dans uit allerlei culturen kunnen we samen genieten van onze kracht, vitaliteit en unieke expressie.

Alle lessen en workshops zijn dynamische energizers waarin het draait om de vrijheid jezelf te zijn; vrij om van binnen naar buiten te komen. Samenvattend: flow te creëren voor lichaam en ziel.

Reading

Van inzicht naar uitzicht

Klaar om stappen te maken vanuit je volledige potentieel? Sta je voor complexe beslissingen? Loop je vast in gepieker en duizend gedachten maar wil je tot de kern van je probleem doordringen? En met gemak en zelfvertrouwen een keus kunnen maken? Binnen twee uur heb je inzicht en uitzicht op succes.

Boek je reading
Een bijzondere investering in jezelf

“De ellende van een reading van Karin is: ze blijkt altijd gelijk te hebben! Het
duurt alleen vaak even voordat je dat doorhebt“
Esther, schrijfster